Kosmetisk Akupunktur

Kosmetisk akupunktur er et effektivt alternativ til tidens kemi og kirurgi, der ofte har bivirkninger og giver et “dødt” udtryk. Det er en ældgammel behandlingsform, som har været brugt helt tilbage til Song Dynastiet (960 – 1279 e.Kr.) i det gamle Kina. Behandlingen er meget populær i Hollywood, hvor den bruges af stjerner som Sandra Bullock, Madonna, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Katy Perry og mange andre.
Jeg er utrolig fascineret af at arbejde med kosmetisk akupunktur. Alle fordelene som er forbundet medbehandlingen, og at høre og se alle de fantastiske resultater hos kunderne. 
Dette gør at min passion omkring kosmetisk akupunktur er utrolig stor, og jeg arbejder meget koncentreret i behandlingen, for at give dig det bedste resultat.

Fordele ved kosmetisk ansigtsakupunktur
-Mindsker arvæv, rynker og furer
-Øger dannelsen af kollagen og elastin
-Skaber en naturlig, sund og levende hud
-Forbedrer muskel tonus og strammer huden op
-Giver ansigtet glød og øjnene klarhed
-Forbedrer indskunkne områder
-Tætner porrer i huden
-Løfter øjenlåg og hængende mundvige
-Letter hævelser og poser under øjnene
-Fremmer smuk ansigtskulør
-Reducerer stresstegn
-Modvirker et ‘nedadgående’ ansigt
-Afhjælper kæbespændinger og hovedpine

Hvordan og hvorfor virker kosmetisk akupunktur? 
Der hvor nålene sættes, frigives energi og endorfiner. Det sætter gang i blodcirkulation og stimulerer til produktion af nye celler. Når man penetrerer huden med hårtynde nåle, stimulerer man til produktion af kollagen og elastin. Kollagen gør vores hud modstandsdygtig og stærk. Elastin sørger for at holde huden ungdommelig, elastisk og smidig. Når vi bliver ældre nedsættes produktionen af disse to proteiner, hvilket gør at huden bliver slap, rynket, tør og mat. Nålene sættes i punkter som har forbindelse til de forskellige organer, via de energetiske meridianbaner. Når blod og qi flyder mere effektivt bliver cirkulationen forbedret, hvilket hjælper med at forynge og give vitalitet, ikke alene til ansigtet, men til hele kroppen.

Hvad gør jeg hvis jeg er bange for nåle?
Jeg har haft flere kvinder igennem som lider af nåleskræk, og de er meget positivt overraskede.
Akupunktur er en smertefri og behagelig behandling. Nogle nåle vil man mærke som et lille prik, andre vil man slet ikke mærke.
Det skal ikke være ubehageligt, ar få nåle i.

Til behandlingerne bruges sterile engangsnåle af meget høj kvalitet, som er individuelt pakket, silikonebelagt og med indføringshylster for smertefri nåleindstik. Nålene er hårfine og kigger man på dem i et mikroskop, er de ikke skarpe, men runde i spidsen, så de ikke ‘skærer’ sig igennem huden, men blot ‘skubber’ sig igennem. 

Hvorfor ikke bare blive behandlet med Botox eller kirurgi?
Når man lader sig indsprøjte eller operere, gør man ansigtet mindre levende. Der sker en fastlåsning af ansigtet, som fjerner bevægelse og derved nogle udtryk helt. Den type behandlinger har et resultat som faktisk er stik modsat af hvad akupunkturen gør. Akupunktur gør ansigtet mere levende. Øger blodcirkulationen og giver kulør og klare øjne. Desuden er der ingen risiko, ingen negative bivirkninger. Der er ikke brug for restitutionstid, eller medicin. Og så bliver du ved med at ligne dig selv.

Hvem kan behandles med kosmetisk akupunktur?
Kosmetisk akupunktur er både for unge og ældre. Det er aldrig for sent at få behandlinger og man vil altid, uanset alder, kunne se en forbedring i ansigtet. Jeg bliver ofte spurgt om man kun kan få kosmetisk akupunktur, hvis man allerede har rynker. Da kosmetisk akupunktur forebygger rynker og holder ansigtet “levende” er det en god ide at starte tidligt med at få behandlinger.
Kosmetisk akupunktur er for alle, og alle aldre.*Bemærk: Selvom jeg som certificeret kosmetisk akupunktør er der altid en lille risiko for blødning. Det er sjældent at det sker, og der er kun tale om måske en dråbe blod, men det kan give etblåt mærke. Skulle du være uheldig og få et mærke, så er det ganske ufarligt, og farven forsvinder hurtigt igen, og påvirker ikke behandlingens positive effekt. :-)

Browlamination

Brow Lift også kaldet Brow Lamination. Dette er en behandling som er perfekt til dig, hvis du ønsker at tæmme stædig brynhår, eller blot ønsker et mere ’rent’ og skarpt look på dine bryn. Ved behandlingen glattes brynhårene ud, de strækkes og friseres i den ønskede retning, da mange af os ofte har hvirvler eller brynhår som gror nedad eller indover hinanden. Et Browlamination får brynene til at se ’rene/friserede’ og mere fyldige ud. De efterlader et ’brush up’ look, som er utrolig populært, og gør det meget lettere at style dine bryn. Resultatet er smukke, skarpe bryn, der sidder hvor de skal.
Holdbarheden er ca. 4 uger. 

Lashlift

Opnå fyldige, markante og fantastiske vipper med et Lash Lift.
Størstedelen af os er ikke skabt med fantastiske, naturlige lange og buede vipper. Derimod har mange af os korte, tynde og nedadgroende vipper. Det ses ofte at valget lander på extensions, når der skal gøres noget ved vipperne.
Dette behøver ikke at være en nødvendighed, da et lashlift kan være din vej til et flot, naturligt og vedvarende vippebuk. Dine vipper kommer til at se længere, og mere fyldige ud. De får en smuk buet form, og rammer dit øje ind, på en utrolig naturlig smuk måde.
Holdbarheden er 4-6 uger.Single Lashes

Single eyelash extensions
Single eyelash extensions er til dig, som ønsker et naturligt look. En naturlig forlængelse, og fylde af dine egne vipper. Behandlingen er det fineste håndværk, hvor der kun limes ét kunstigt vippehår, på ét naturligt vippehår. Single eyelash extensions er en sikker vinder, hvis du ønsker et smukt og naturligt look.
Teknikken som sikrer et naturligt og smukt look, som gør at du får smukke bambiøjne, som vil stråle hver morgen du står op, og du slipper for at tage mascara på.
Vipperne tilpasses med længde og tykkelse, så de passer til hver enkelt kunde, og du får det look som passer til dig, og som du ønsker.

Classic Lashes
Classic single lashes er hvor vipperne sættes på én ad gangen. Vi limer én syntetisk vippe på en naturlig øjenvippe. Derved forlænger man de naturlige øjenvipper, så du får lange og flotte extensions. 
Med Classic lashes får du et smukt og naturligt look.

Flat Lashes
Flat lashes er lavet hvor vipperne har en flad form. Vippen er trykket flad og splittet ude i enden, hvilket giver et udseende af tykkere vipper, uden at gå på kompromis med vægten af vippen. Da vipperne er helt flade er de faktisk lettere end almindelige classic lashes, og føles fjerlette at have på. Det Giver et mere tydeligt og fyldigt resultat.

Opfyldning og holdbarhed
Vi anbefaler en opfyldning hver 2-3. uge, da man normalvis mister 2-4 naturvippehår pr. dag. Derfor vil du også opleve at der kan sidde naturvipper på dine Single eyelash extensions, når de falder af.
Før behandlingen
For at kunne gennemføre behandlingen, skal du komme uden øjenmakeup på. Dvs. du må hverken have mascara, øjenskygge, eyeliner eller anden form for makeup på dine øjne.

Aftercare
Det er vigtigt at du er god til at passe, og pleje dine Single eyelash extensions, så de holder bedst muligt.
-Det er vigtigt at du ikke bruger vatrondeller og vatpinde, da de kan fnuldre og sætte sig fast i limen.
-Du må ikke bruge makeupfjerner med olie i, da det kan påvirke limen. -Det anbefales at du dagligt renser dine Single eyelash extensions med en lash shampoo. For at rense skidt og snavs fra vippekanten. Lash shampoo forhandles i klinkken.
-Undgå vand på vipperne de første 24 timer. 
-Undgå træning eller andre fysiske udfoldelser, hvor man sveder inden for de første 24 timer.

Lash- og Browlift produkter

Hos Ro Bornholm går vi meget op i at passe på kunden, og vælger med omhu de produkter som vi mener er de bedste på markedet. 
Aspire by Lashbar serien som vi bruger til Lashlift og Browlamination er:
Lash & Brow Lift serien fra Aspire by Lash Bar:

-EU produceret og godkendt
-Accepteret af GRØN salons høje krav for kemi
-Ikke testet på dyr
-Parabene Fri
-Økologisk lifting
-100% Vegansk
-Intens genopbyggende -Booster – En keratin og collagen after-treatment
-Bedre bæredygtighed
-Ny teknologi, forhindrer risiko for kemisk klipning
-Ny teknologi, brug makeup eller gør vipper/bryn våde lige efter endt behandling